2015.09.25.

EULAR Edgar Stene Prize 2016
“Living with a rheumatic or musculoskeletal disease (RMD): How
I take action to enjoy life to the full”Mozgásszervi (reumatológiai) betegséggel élek: miképpen próbálom ezzel együtt élvezni, és teljessé tenni életemet?


Az EULAR – PARE (People with Arthritis and Rheumatism in Europe) 2016-ban is meghirdeti hagyományos, betegek számára kiírt pályázatát. A betegek személyes élményei és tapasztalatai leírását várják a megadott témában arról, hogy milyen módon próbálnak annak ellenére teljes életet élni, hogy egy reumatológiai betegséggel kell együtt élniük? Miképpen küzdenek meg ezzel a problémával, és próbálják meg élvezni az életet? Milyen ötletekkel tudják segíteni sorstársaikat abban, hogy amennyire csak lehet, függetlenül éljenek, elérjék személyes céljaikat, és aktívan irányítsák életüket? Mit sikerült elérniük eddig, és hogyan? A legkisebb lépés és eredmény is számít, kérjük, osszák meg velünk történetüket! A pályázaton részt vehet minden reumatológiai betegséggel élő 16 évesnél idősebb beteg. A pályázatot két gépelt oldalnyi magyar nyelvű szöveg (WORD dokumentum, A4-es oldalméret, lehetőleg Arial 12-es betűmérettel, szimpla sorközzel, normál margókkal) formájában

2015. december 31-ig

kérjük eljuttatni a következő címre lehetőleg elektronikusan (de lehet papíron is):

Magyar Reumabetegek Egyesülete

Dr. Ortutay Judit 1023 Budapest Ürömi u. 56.

ortutay.judit@mail.orfi.hu

A pályázat benyújtásához szükséges adatok:

  • név, lakcím, telefonszám/mobilszám, e-mail cím,
  • 3-5 személyes fénykép a szerzőről a témához kapcsolódóan, lehetőleg elektronikus formában, képaláírással
  • néhány személyes információ a szerzőről: életkor, foglalkozás, család, lakóhely, hol szerzett tudomást a pályázatról, és miért döntött a részvétel mellett?
  • a szerző nyilatkozata hozzájárulásáról, hogy írását nemzetközi szinten publikálják

A beérkezett pályaműveket egy 3 tagú bizottság fogja elbírálni, és közülük a legjobbnak ítélt munkát küldjük majd el az EULAR titkárságára. A nemzetközi pályázat első helyezettjeiről tavasszal döntenek, az 1000 Eurós első díjat az EULAR 2016. évi kongresszusának nyitóünnepségén adják át Londonban (Egyesült Királyság). A nyertes egyúttal 4 napos londoni tartózkodást is nyer, és fedezik útiköltségét is. Az idén először második (700 Euro) és harmadik (300 Euro) díjat is kiadnak.
Köszönettel:

Dr. Ortutay Judit
elnök
Magyar Reumabetegek Egyesülete

Letöltés

Nyertesek

előző oldalra vissza